Otvarate ordinaciju? Završite sve kod nas!

puma-eli

Poštovani,

Zainteresovani ste za otvaranje sopstvene stomatološke prakse?

Spremni smo da Vam pomognemo. Deo Vaših obaveza prepustite nama, jer o Vama brinemo više od 20 godina. Na Vama je samo da izaberete jedan od ponuđenih paketa opreme. Svaki paket po sadržaju opreme, usklađen je sa zahtevima „Pravilnika o bližim uslovima za obavljanje zdravstvene delatnosti u zdravstvenim ustanovama i drugim oblicima zdravstvene službe“.
Ako mislite da se ovim delom posla završava naša briga o Vama, varate se, mi smo i dalje sa Vama. Sastavni deo svakog ponuđenog paketa je izrada konkretnog Tehnološkog projekta za Vaš prostor, koji Vam je neophodan za:

Registraciju ordinacije
projekat je neophodan i sadrži sve podatke, tekstualne i grafičke za registraciju ordinacija po zahtevima pomenutog Pravilnika

Izradu neophodnih instalacija ordinacije
razvod vode, odvod vode, razvod jake struje, razvod slabe struje, razvod komprimiranog vazduha i eventualno razvod usisnog sistema i sl.

Sagledavanje projektovanog enterijerskog dela ordinacije
projekat sadrži kompletan neophodni nameštaj i dispoziciju nameštaja u svim prostorijama, u čekaonici, ordinaciji i ostalim prostorijama

Naravno slažete se da je sve to potrebno za formiranje jedne savremene stomatološke prakse, ali potrebna su i sredstva. Bez brige, mi smo tu da Vam pomognemo. Ono što ne možete sami, rešićemo zajedno.
Obratite nam se, videćete, rešenje postoji.

Vaš NEODENT