Akcija!
24 akcija sajt

Elite HD+ putty + Elite HD+ light + Occlufast

13,830.00RSD 12,260.00RSD

Količina

U periodu od 8-16h porudžbine sa sajta precesuiraju se istog dana. Ako poručite do 13h ovaj proizvod stići će Vam sutra. Cena isporuke je besplatna za kupovine preko 5500 RSD. Za kupovine manje od tog iznosa naplaćuje se poštarina u zavisnosti od težine paketa.

  • Elite HD+ putty - Adicioni silikon za prvi otisak. Biokompatibilan, narandžaste boje, ima odličan elastičan oporavak,rok trajanja 3 godine. Ne sme se mešati rukavicama. Pakovanje: 250 ml baze + 250 ml katalizatora, pribor.
  • Elite HD+ light/regular - Adicioni silikon ređe ili gušće koezistencije, namenjen za fiksne protetske radove. Maksimalna preciznost i reprodukcija detalja, biokompatibilan, velika dimenzionalna stabilnost i odličan elastični oporavak. Pakovanje: 2x50ml materijala u ketridžima i 10 kanila.
  • Occlufast - Zhermack-ov adicioni silikon za registraciju zagrižaja, koji zamenjuje rozi vosak. Pomoću ovog materijala na veoma brz i jednostavan način možete uzeti zagrižaj pacijentu.Sam pacijent nema utisak prisustva materijala u ustima, tako da nema pregrizanja i pomeranja vilice. A preciznost je zagarantovana. Karakteristike: vezuje se za 60 sec i nakon toga je u potpunosti tvrd,dimenziono stabilan, deformacije nisu moguće, čak ni pod dejstvom toplote nalazi se u ketridžima i lak je za upotrebu, ukoliko je potrebno, lako se seče nema mehurića i blazni ljubičaste boje, tiksotropičan reprodukcija najsitnijih detalja 2 qm ekstra tvrd 95 shore A pakovanje: 2 kertridža od 50ml i 12 kanila (aplikuje se pomoću dispenzera 1:1)
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter