Akcija!
Nova akcija Elite HD+ 1

Elite HD+ putty + light body + Elite Cord + Occlufast

15,680.00RSD 12,744.00RSD

Isporuka

Poštarina

  • Elite HD+ putty - Adicioni silikon za prvi otisak. Biokompatibilan, narandžaste boje, ima odličan elastičan oporavak,rok trajanja 3 godine. Ne sme se mešati rukavicama. Pakovanje: 250 ml baze + 250 ml katalizatora, pribor
  • Elite HD+ light body - Adicioni silikon ređe koezistencije, namenjen za fiksne protetske radove. Maksimalna preciznost i reprodukcija detalja, biokompatibilan, velika dimenzionalna stabilnost i odličan elastični oporavak. Pakovanje: 2x50ml materijala u ketridžima i 10 kanila.
  • Elite Cord je konac postoji u veličini 000, 00, 0, 1 i 2. Svaka kutijica sadrži 275 cm konca. Nije impregniran.
  • Occlufast - adicioni silikon za registraciju zagrižaja, koji zamenjuje rozi vosak. Pomoću ovog materijala na veoma brz i jednostavan način možete uzeti zagrižaj pacijentu.Sam pacijent nema utisak prisustva materijala u ustima, tako da nema pregrizanja i pomeranja vilice. A preciznost je zagarantovana. Karakteristike: vezuje se za 60 sec i nakon toga je u potpunosti tvrd,dimenziono stabilan, deformacije nisu moguće, čak ni pod dejstvom toplote, nalazi se u ketridžima i lak je za upotrebu, ukoliko je potrebno, lako se seče, nema mehurića i blazni, ljubičaste boje, tiksotropičan, reprodukcija najsitnijih detalja 2 qm, ekstra tvrd 95 shore A. Pakovanje: 2 kertridža od 50ml i 12 kanila (aplikuje se pomoću dispenzera 1:1)
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter