Akcija!
Nova akcija Hydrorise implant 2

Hydrorise Implant veliko pakovanje

46,020.00RSD 36,816.00RSD

Isporuka

Poštarina

  • Hydrorise Implat je adicioni silikon specijalno dizajniran za uzimanje otisaka implantata. Njegove izuzetne karakteristike Vam garantuju da će prvi otisak biti i pravi otisak. On je precizan i rigidan. Heavy i Medium body materijali nude veliku finalnu čvrstoću i precizno detektuju trodimenzionalnu poziciju implanta, u isto vreme Light materijal precizno reprodukuje meka tkiva okolo. Visoka koezistencija i tiksotropičnost, kao i zadržavanje koezistencije u kontaktu sa oralnim tečnostima čine ga odličnim izborom. Ima visok elastični oporavak. On je hidrokompatibalan, ima adekvatno radno vreme, čak i za kompleksne kliničke slučajeve. Visoka dimenziona stabilnost u periodu od 2 nedelje. On je i siguran, radioopakan, biokompatibilan i stabilan nakon dezinfekcije otiska.
  • Hydrorise Impalnt Medium body se koristi za monofazno otiskivanje, a kombinacija Heavy i Light body za jednofaznu i dvofaznu tehniku.
  • AKCIJA - Hydrorise Implant heavy body (2x380ml) + Hydrorise Implant medium body (2x380ml) +  2x Hydrorise Implant light body (2x50ml)
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter