Untitled design (4)

Power whitening za ordinacijsko beljenje zuba

OD 2,500.00RSD

Clear

Količina

 

U periodu od 8-16h porudžbine sa sajta precesuiraju se istog dana. Ako poručite do 13h ovaj proizvod stići će Vam sutra. Cena isporuke je besplatna za kupovine preko 5500 RSD. Za kupovine manje od tog iznosa naplaćuje se poštarina u zavisnosti od težine paketa.

White Smile power whitening gel za ordinacijsko beljenje zuba bez upotrebe lampe
  • POWER Whitening  gel YF je dvokomponentni sistem pakovan u dva šprica, za beljenje obojenih zuba u stomatološkoj ordinaciji brzo i jednostavno – najčešće u jednoj poseti.

    Gel je predviđen  isključivo za upotrebu u stomatološkoj ordinaciji. Mešanjem dve komponente gel postaje aktivan za beljenje. Vreme tretmana je determinisano individualno u odnosu na senzitivnost zuba i očekivanu boju zuba. Gel žute boje se aplikuje direktno iz kanile za mešanje na zub, viskoznost mu je takva da sprečava curenje i mogućnost kontakta sa oralnim tkivom. Upotrebljavani gel se lako može zatvoriti i sa novom kanilom za mešanje se može koristit za novi tretman.

  • Indikacije za upotrebu POWER Whitening  gel YF se koristi za brzo, medisinski indikovano beljenje za diskoloracije zuba , vitalnih i avitalnih, koji se ne mogu izbeliti sa profesionalnim čišćenjem zuba da bi se dobila priridna ili normalna boja zuba. 

  • Prednosti: Velika prednost ovog sistema je što se komponente aktiviraju tek prilikom prolaska koz kanilu, neposredno pred aplikaciju na zube. Samim tim sav višak materijala, koji ne iskoristite možete sačuvati za narednu upotrebu. Iskorišćena kanila se baci, špric zatvori i za nerednog pacijenta postavite novu kanilu.
  • Pakovanja: pakovanje za jednog pacijenta (sadrži: špric 40% hidrogen peroksida 2,5ml, špric gingiva protektora 1,5g i špric musa za remineralizaciju gleđi 1,2ml, kanilax2) i špric za jednog pacijenta (špric 2,5ml 40% hidrogen peroksid) Jedan špric izbeljivača je dovoljan za 4 nanošenja na gornju i donju vilicu)

  • Uputstvo za upotrebu možete pročitati ovde - Uputstvo za WHITE Smile 40%
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter