Neodent citat slika

Zhermack edukativni trening u Italiji

 

Tri dana u Italiji

 

U toku prethodne nedelje, u periodu od 02.04. do 05.04.2019. posetili smo kompaniju Zhermack i prisustvovali  trodnevnom edukativnom treningu u organizaciji ovog eminentnog proizvođača otisnih masa i drugih materijala za stomatologiju i zubnu tehniku.

 

 

Prilikom obilaska fabrike , imali smo priliku da ispratimo proces proizvodnje materijala od početnih faza , pa do završne faze pakovanja i otpremanja materijala, kao i da vidimo laboratorije u kojima se vrše stroge kontrole kvaliteta svih proizvoda i gde nastaju formule za nove i unapređene materijale.

 

Trening

 

Materijali za zubnu tehniku

 

Prvi dan treninga bio je predviđen za upoznavanje sa materijalima za tehniku. Product manager Luca Vason govorio nam je o brojnim prednostima gipseva, silikona i drugih materijala koji se  koriste u zubnoj tehnici. Predstavljena nam je i nova linija  akrilata Vilacril, koje planiramo uskoro da uvrstimo u naš prodajni program.

 

 

Dezinfekcija stomatoloških ordinacija

Drugog dana treninga, product manager  Federica Girardi  upoznala nas je sa prednostima sredstava za higijenu i dezinfekciju. Kompanija Zhermack je jedan od retkih proizvođača koji se može pohvaliti time da se u proizvodnji pridržavaju najnovijih evropskih normi, pa to Zhermack proizvode za dezinfekciju izdvaja od sličnih proizvoda po pouzdanosti i kvalitetu.

 

 

Otisni materijali

Treći dan je bio rezervisan za razgovor o materijalima za otiske. Imali smo priliku da u praktičnom radu isprobamo sve A-silikone koje Zhermack ima u poizvodnji, i da se uverimo u izuzetan kvalitet i preciznost novog Hydrorise otisnog materijala. Poseban akcenat bio je na materijalu Hydrorise implant-novoj liniji adicionog silikona koji je dizajniran posebno za implantologiju, a koji kod nas već postoji u prodaji.

 

Predstavljena nam je studija univerziteta u Bolonji, gde su prikazane prednosti Hydrorise implant u odnosu druge materijale, a prednosti su posebno izražene  u komplikovanijim  slučajevima gde je postavljeno više implantata koji se međusobno ne splintiraju.

 

 

U okviru trodnevne posete, naši ljubazni domaćini organizovali su i turistički obilazak Verone, pa smo u ovom prelepom gradu mogli da uživamo u Italijanskim specijalitetima i sa kolegama iz drugih krajeva sveta (Filipini, Australija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Slovenija, Bugarska) razmenimo iskustva o prodaji materijala.

 

 

dr Nevena Barbić, menadžer prodaje

Probajte, kažu da je najbolji.


Villacryl H Plus

Villacryl H Plus

OD 1,900.00RSD

Clear

Količina

Isporuka

Poštarina

Toplopolimerizujući akrilat za izradu baze totalne i parcijalne proteze, kao i indirektno podlaganje. Laki za rad i obradu. Zahvaljujući prirodnim bojama daju izuzetne estetske rezultate.
  • Karakteristike: ne sadrži metal, biološki je neutralan, velike mehaničke tvrdoće.
  • Mešanje: 24 g praha / 10.5 ml (10 g) tečnosti
  • Vreme rada: 25-30min
  • Polimerizacija: 60 °C -> 100 °C 30min, 100 °C 30min, hlađenje do 30 °C 30min
  • Boje: V4 (roza sa kapilarima), V2 (mlečno roza sa kapilarima), T4 (roza) i O (transparentna)
  • Pakovanje: prah 750g, tečnost 1000ml, prah+tečnost(750g+400ml)
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter