NEODENT
Korpa

Neodent Blog RSS Feed

27 мар Klasa II MO na prvom molaru
0 39
dr David Gerdolle Montreux Švajcarskadr Gerdolle je diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Nansiju (Dental Faculty of Nancy), 1993. godine. Nakon 1995. godine je završio postdiplomske studije iz obla..
18 мар DeltaFill - glas-jonomerni materijal sa novom tehnologijom
0 76
Ass. Dr Dušan Kosanović, Klinika za dečju i preventivnu stomatologiju, Stomatološki fakultet u BeograduGlas – jonomer cementi su se pokazali kao stabilan i pouzdan materijal u stomatološkoj praksi. Nj..
31 јан XP-ENDO® RISE SEKVENCA
0 80
EVOLUCIJA INOVATIVNOG REŠENJA ZA OBRADU KANALNOG SISTEMA Doc. dr Tatjana Savić-Stanković  Dugi niz godina pouzdano se zna da uspeh endodontskog lečenja zuba zavisi od kvaliteta čišće..
08 феб Alat bez kog se ne može
0 346
dr spec. Jovan Cabunac specijalista stomatološke protetike, akademski specijalista implantologijeNajčešća dilema stomatologa je koji borer izabrati za određenu intervencij..
17 јан Zašto je Hydrorise„rising star“ otisnih materijala?
0 82
Prof. dr Aleksandra Špadijer Gostović Otiskivanje je zahtevna klinička procedura, jer otisak zuba, mekih tkiva ili implantata treba da bude tačna kopija intraoralnog statusa. Bez dobrog otiska ne može..
22 дец Intervju dr Aleksandar Ostojić
14 дец Znanje – jedina garancija zaštite od širenja infekcije
0 154
dr sci Bojan Dželetović naučni saradnikKlinika za bolesti zuba, Stomatološki fakultet u Beogradu Slika 1.Stomatologija je oblast u kojoj su pacijenti i osoblje pos..
28 нов Minimalno invazivna estetska restauracija teške dentalne fluoroze – kombinacija infiltracije smolom i kućnog beljenja
0 135
Autor: Dr Ryan LiDentalna fluoroza je poremećaj koji karakteriše hipomineralizacija zubne gleđi prouzrokovana viškom fluora u toku procesa formiranja gleđi. Manifestuje se kao spektar vizuelnih prom..
23 нов Restauracija centralnih inciziva nakon izbeljivanja svih zuba
0 222
Dr. Götz GergelyU današnje vreme uspeh izbeljivanja pojedinačnog zuba je zagarantovan. Međutim, rezultat beljenja svih zuba uvek je nepredvidiv. Posebno je neizvesno kada pacijent ima restauracije u..
23 нов Polutrajne restauracije – pre konačnog tretmana
0 113
Autori:  dr Mirko Christian, dr Grünler, dr Linda Wolf Svrha protetskih nadoknada je vraćanje funkcije žvakanja uz poseban osvrt na artikulaciju i estetiku. Ovo se odnosi ne ..
23 нов Race EVO novi rotirajući endodontski instrumenti – Doc. dr Tatjana Savić-Stanković
0 57
Doc. dr Tatjana Savić-Stanković ”PLAVO” ASOCIJACIJA NA EFIKASNO, NA BEZBEDNO, NA POSEBNOCilj endodontske terapije predstavlja uklanjanje sadržaja iz endodontskog prostora..
23 нов Vertise Flow poznato rešenje za stare probleme
0 138
Doc. dr Miloš Beloica Savremeni adhezivni sistemi se dele na one koji zahtevaju potpuno nagrizanje gleđi i dentina, samonagrizajuće i univerzalne adhezivne sisteme kod kojih se ortofosforna..
Prikazuje se 1 do 12 od 51 (5 strana)