Akcija!
Pentron 1

10x Ionosit špric + 3x Simile tuba

12,400.00RSD 10,090.00RSD

Količina

U periodu od 8-16h porudžbine sa sajta vidimo odmah i one se precesuiraju istog dana. Ako poručite do 12h ovaj proizvod stići će Vam sutra. Cena isporuke je besplatna za kupovine preko 5500 RSD. Za kupovine manje od tog iznosa naplaćuje se dostava u zavisnosti od težine paketa. Možete platiti i preko firme – kurir će Vam doneti fakturu.

  • Ionosit base liner  - Idealan materijal za podlogu kod kompozitnih restauracija. Svetlosno polimerizujući, radioopakan, otpušta fluoride i sadrži cink, pa samim tim ima antibakterijsko dejstvo. Aktivna hemija kompenzuje skupljanje koje je karakteristično za kompozitne materijale, sprečavajući nastajanje pukotine i samim tim smanjuje mogućnost nastajanja postoperativne osetljivosti, mikropukotina i sekundarnog karijesa. Ekspanzija je  1% i na taj način se kompenzuje kontrakciju kompozita. Zatvara dentinske kanaliće i reaguje sa dentinom.
  • Simile -  nanohibridni univerzalni kompozit, može se koristiti na bočnim, kao i prednjim zubima. Poseduje odlične estetske karakteristike, ima neverovatan sjaj i veoma lako se aplikuje, bez lepljenja. Pakovanje - tuba 4g. Boje: A1, A2, A3, B1, B2, B3, D2, D3, UO(univerzal opaker.
*Molimo vas da u napomeni napišete koje boje kompozita želite.
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter