Akcija!
Kerr akcija 2

Apeks lokator + Ultra mini kit

39,766.00RSD 32,100.00RSD

Količina

U periodu od 8-16h porudžbine sa sajta vidimo odmah i one se precesuiraju istog dana. Ako poručite do 12h ovaj proizvod stići će Vam sutra. Cena isporuke je besplatna za kupovine preko 5500 RSD. Za kupovine manje od tog iznosa naplaćuje se dostava u zavisnosti od težine paketa. Možete platiti i preko firme – kurir će Vam doneti fakturu.

  • Apex lokator - opremljen kvalitetnim LCD ekranom na kome je jasno prikazana putanja endo instrumenta i čiji položaj se može podešavati. Zasnovan na naprednom multifrekventnom sistemu i tehnologiji merenja impedencije, kao i automatskog kalibriranja koje omogućava preciznija merenja. Aparat poseduje alarm koji će upozoriti kada je uređaj na manje od 2mm od apexa. Bežičan, dodaci koji se koriste uz uređaj mogu se autoklavirati.
  • Ultra mini kit - Nanohibridni kompozit. Može se koristiti u bočnoj i frontalnoj regiji. Lepo se  oblikuje i ne lepi se. Nakon poliranja daje visoki sjaj. Pakovanje: OptiBond Solo Plus 5ml, kiselina 3g, boje: A2, A3 gleđ i A2 dentin,  aplikatori 50 komada.
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter