Akcija!
ELITE SPEC CENA

ELITE HD+ KOMPLET (putty + light/regular)

10,230.00RSD 9,050.00RSD

Količina

U periodu od 8-16h porudžbine sa sajta vidimo odmah i one se precesuiraju istog dana. Ako poručite do 12h ovaj proizvod stići će Vam sutra. Cena isporuke je besplatna za kupovine preko 5500 RSD. Za kupovine manje od tog iznosa naplaćuje se dostava u zavisnosti od težine paketa. Možete platiti i preko firme – kurir će Vam doneti fakturu.

  • Elite HD+ putty soft - Adicioni silikon za prvi otisak. Biokompatibilan, hidrokompatibilan, tiksotropan, narandžaste boje, tvrdoća 60 Shore A. Ima odličan elastičan oporavak od 99%. Dimenziono stabilan 15 dana. Vreme rada 2 min. Ne sme se mešati/mesiti sa rukavicama! U suprotnom masa se neće vezati. Pakovanje: 250 ml baze + 250 ml katalizatora (odnos mešenja 1:1) i pribor.
  • Elite HD+ light/regular - Adicioni silikon ređe koezistencije, namenjen za uzimanje korektivnog otiska (dvofazna metoda). Maksimalna preciznost i reprodukcija detalja, biokompatibilan, hidrokompatibilan, tiksotropan, plave boje. Dimenziona stabilnost do 15 dana. Elastičan oporavak 99,5%. Vreme rada: 2 min. Pakovanje: 2x50ml materijala u ketridžima i 10 kanila. (Koristi se sa dispenzerom/pištoljem odnosa 1:1)
*Molimo vas da u napomeni napišete koju korektivnu masu birate u okviru akcije.
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter