Akcija!
Hydrorise

Hydrorise putty + light + 3x GingiKnit

19,850.00RSD 17,750.00RSD

Količina

U periodu od 8-16h porudžbine sa sajta vidimo odmah i one se precesuiraju istog dana. Ako poručite do 12h ovaj proizvod stići će Vam sutra. Cena isporuke je besplatna za kupovine preko 5500 RSD. Za kupovine manje od tog iznosa naplaćuje se dostava u zavisnosti od težine paketa. Možete platiti i preko firme – kurir će Vam doneti fakturu.

  • Hydrorise - Visokih performansi, hiperhidrokompatibilan adicioni silikon za otiske velike preciznosti koji se može primeniti u različitim tehnikama (doublestep tehnike, simultane tehnike sa materijalom sa dve viskoznosti i monofazne tehnike) u različitim kliničkim situacijama. Reprodukcija detalja veličine 5qm. Biokompatibilan, dimenziono stabilan 21dan. Tvrdoća 45 Shore A, elastičan oporavak od 99%. Pakovanje: putty 600ml, light 100ml.
  • GingiKnit - Plateni retrakcioni konac konstruisan pletenjem velikog broja sićušnih petlji koje zajedno čine prepleteni lanac. Lako se postavlja, bez habanja i memorije, a prilagođava se nežnom silom. Veličine: 00, 0, 1 i 2.
*Molimo vas da u napomeni napišete koje veličine konca želite.
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter