Akcija!
2

LuxaCore Z dual pakovanje + Retrakciona pastax15 + Dijamantx5

15,340.00RSD 13,415.00RSD

Količina

U periodu od 8-16h porudžbine sa sajta vidimo odmah i one se precesuiraju istog dana. Ako poručite do 12h ovaj proizvod stići će Vam sutra. Cena isporuke je besplatna za kupovine preko 5500 RSD. Za kupovine manje od tog iznosa naplaćuje se dostava u zavisnosti od težine paketa. Možete platiti i preko firme – kurir će Vam doneti fakturu.

  • LuxaCore Z dual - Materijal za nadogradnju zuba i cementiranje kočića. Upotreba ovog jednog materijala sa pouzdano visokom dubinom polimerizacije za izradu nadogradnji zuba, ispuna za nadogradnju i cementiranje korenskih kočića pojednostavljuje posao i pomaže u izradi pouzdanih restauracija. Izvanredne vrednosti čvrstoće na pritisak i izdržljivosti zahvaljujući cirkonijumu i patentiranoj originalnoj nanotehnologiji kompanije DMG. Brusi se kao dentin. Svojstvo materijala da je izuzetno tečan garantuje optimalno prilagođavanje obliku zidova šupljine i kočića. Boja: A3. Pakovanje: 2 x 9g.
  • Retraction Paste za jednostavniju retrakciju gingive. Svojim specijalnim sastavom omogućava privremeno gingivalno povlačenje i uspostavlja suv gingivalni sulkus. Sadrži komponentu za zaustavljanje krvarenja. Specijalno dizajniran vrh kompule je izuzetno savitljiv. Može biti savijen u bilo koju poziciju, omogućavajući laku aplikaciju paste u svim područjima pacijentovih usta.
  • Dijamanti za brušenje (po izboru)
*Molimo vas da u napomeni napišete šifre i veličine borera.
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on Twitter