NEODENT
Korpa

Meta Biomed

Brend: Meta Biomed
Materijal za definitivno punjenje kanala korena na bazi epoksi smole. Trajno zaptivanje kanala korena Upotreba i uz toplu kompakciju gutaperkom Pakovanje: 13,5g Promo video https://www.youtube.com/watch?v=nIAlVsRDWCA  Video uputstvo https://www.youtube.com/watch?v=ILiCPfb1zF..
4.500,00 RSD
Brend: Meta Biomed
Biner LC je svetlosno polimerizujuća, radionepropusna podloga za kavitet specijalno formulisana za upotrebu sa adhezivima i kompozitima, kao i sa konvencionalnim materijalima za restauraciju. Sadži hidroksi kalcijum-fosfat u UDMA smoli. Hemijski se vezuje za adhezivne prajmere, kompozi..
3.100,00 RSD
Brend: Meta Biomed
Meta etchant je 37% Gel za jetkanje na bazi fosforne kiseline Za nagrizanje gleđi i dentina za ispune i direktne kompozitne restauracije, adhezivno cementiranje inleja, grunica, mostova, vinira, adhezivne mostove i vezivanje ontodontskih bravica. Lako se istiskuje i aplikuje, tiksotropična..
850,00 RSD
Brend: Meta Biomed
EDTA rastvor 17% kod prisutnih kalcifikacija u kanalu kod uskih kanala na zadnjim zubima za čišćenje razmaznog sloja za čišćenje kanala korena Pakovanje: 100ml Uputstvo za upotrebu MD Cleanser SR..
1.700,00 RSD
Brend: Meta Biomed
19% EDTA Krema za čišćenje kanala korena i uklanjanje razmaznog sloja Indikacije: Priprema kanala korena instrumentima, prisustvo kalcifikacija u kanalu, preuski kanali posteriornih zuba i uklanjanje razmaznog sloja Pakovanje: 2 x špric od 7gUputstvo za upotrebu MD-ChelCream SR..
3.000,00 RSD
Brend: Meta Biomed
Kalcijum hidroksid sa barijum sulfatom za privremeno punjenje kanala korena Kod prisutnih eksudata iz kanala Za apeksifikaciju kanala Za privremeno zatvaranje kanala Kod internih i eksternih resorpcija Pakovanje: 2,2g Uputstvo za upotrebu Metapaste SR Video aplikacija Metapaste..
3.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)