NEODENT
Korpa

GC Dry Mouth gel za suva usta

GC Dry Mouth gel za suva usta
GC Dry Mouth gel za suva usta

Opis

GC Gel neutralne pH vrednosti namenjen je za ublažavanje tegoba suvih usta, pruža dugotrajnu prijatnost i umirujuće delje. Suva usta ..
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: GC0124
1.060,00 RSD

Dostupne opcije

  GC Gel neutralne pH vrednosti namenjen je za ublažavanje tegoba suvih usta, pruža dugotrajnu prijatnost i umirujuće delje.

  • Suva usta - uzroci i kako se utvrđuju. Suva usta su generalno nedovoljno dijagnostikovano stanje, a simptomi nisu potpuno pouzdani pokazatelj kvantiteta i kvaliteta izlučivanja pljuvačnih žlezda u stanju mirovanja. Pacijenti često nisu svesni smanjenog izlučivanja sve dok brzina izlučivanja u mirovanju nije upola manja od normalne brzine. Dehidracija i suvoća usta mogu lako da pogode zdrave osobe kao rezultat brojnih uobičajenih faktora načina života (npr. unos kofeina, konzumiranje alkohola i nikotina). Mnogi ozbiljni zdravstveni poremećaji povezuju se s kserotomijom (Sjögrenov sindrom, dijabetes, lečenje zračenjem). Pored toga, više od 300 lekova mogu da izazovu kserotomiju - uključujući lekove koje pacijenti koriste bez konsultacije sa lekarom i koji se nabavljaju bez recepta, kao što su sredstva za iskašljavanje, sredstva za otčepljenje nosa, te lekove koji se nabavljaju na recept.
  • Dry Mouth Gel je jedinstven proizvod bez šećera. Pomaže kod suvih usta i pruža dugotrajnu prijatnost te umirujuće delovanje za pacijente. Prozirni gel dostupan je u kompaktnoj tubi koja se lako može staviti u džep ili ručnu torbu, što znači da se može koristiti bilo kada i bilo gde je potreban. Potrebno je samo da pacijent čistim prstom nanese obilnu količinu gela na bukalne (spoljašnje) i lingvalne (unutrašnje) površine zuba i tkiva oralne sluzokože. Jedinstveno svojstvo, za razliku od većine zamenskih sredstava za salivu, jeste da Dry Mouth Gel ima neutralni pH, što znači da pruža efikasno simptomatsko ublažavanje tegoba, istovremeno održavajući pH u sigurnom rasponu za sprečavanje demineralizacije.
  • Preporuka: Pacijenti sa smanjenim izlučivanjem salive imaju neravnotežu jona potrebnih za zaštitu tvrdih zubnih tkiva. Kao posledica toga skloni su preosetljivosti zuba, zubnoj eroziji i zubnom karijesu. Dok Dry Mouth Gel ublažava simptome oralne suvoće, ne povećava nivo biološki dostupnih jona kalcijuma, fosfata i fluorida potrebnih za remineralizaciju i prevenciju. TM. Primena sa Tooth Mousse ili MI Paste Plus koje sadrže RECALDENT CPP-ACP, vratiće potrebnu ravnotežu minerala u usnoj duplji i pružiti dodatnu zaštitu.
  • Ukusi: menta, limun, narandža, malina i voćna salata
  • Pakovanje: tuba od 40g (35ml)
  • Uputstvo za upotrebu možete preuzeti »GC Dry Mouth Gel sr
  • ZA OVAJ PROIZVOD SE NAPLAĆUJE POŠTARINA I POVRAT NOVCA U IZNOSU OD 500RSD-600RSD U ZAVISNOSTI OD LOKACIJE

  Napišite recenziju


  Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.