NEODENT
Korpa

White Smile Power whitening gel za ordinacijsko beljenje zuba – set

White Smile power whitening gel za ordinacijsko beljenje zuba bez upotrebe lampe
  • POWER Whitening  gel je dvokomponentni sistem pakovan u dva šprica, za beljenje obojenih zuba u stomatološkoj ordinaciji brzo i jednostavno – najčešće u jednoj poseti.

    Gel je predviđen  isključivo za upotrebu u stomatološkoj ordinaciji. Mešanjem dve komponente gel postaje aktivan za beljenje. Vreme tretmana je determinisano individualno u odnosu na senzitivnost zuba i očekivanu boju zuba. Gel žute boje se aplikuje direktno iz kanile za mešanje na zub, viskoznost mu je takva da sprečava curenje i mogućnost kontakta sa oralnim tkivom. Upotrebljavani gel se lako može zatvoriti i sa novom kanilom za mešanje se može koristit za novi tretman.

  • Indikacije za upotrebu POWER Whitening  gel YF se koristi za brzo, medisinski indikovano beljenje za diskoloracije zuba , vitalnih i avitalnih, koji se ne mogu izbeliti sa profesionalnim čišćenjem zuba da bi se dobila priridna ili normalna boja zuba. 

  • Prednosti: Velika prednost ovog sistema je što se komponente aktiviraju tek prilikom prolaska koz kanilu, neposredno pred aplikaciju na zube. Samim tim sav višak materijala, koji ne iskoristite možete sačuvati za narednu upotrebu. Iskorišćena kanila se baci, špric zatvori i za nerednog pacijenta postavite novu kanilu.
  • Pakovanja: pakovanje za jednog pacijenta (sadrži: špric 40% hidrogen peroksida 2,5ml, špric gingiva protektora 1,5g i špric musa za remineralizaciju gleđi 1,2ml, kanilax2) Jedan špric izbeljivača je dovoljan za 4 nanošenja na gornju i donju vilicu.

  • Uputstvo za upotrebu možete pročitati ovde - Uputstvo za upotrebu POWER WHITENING

Napišite recenziju


Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.