NEODENT
Korpa

Elite HD+ komplet adicionih silikona + Occlufast Rock za registraciju zagrižaja

Elite HD+ komplet adicionih silikona + Occlufast Rock za registraciju zagrizaja
-21 %
Elite HD+ komplet adicionih silikona + Occlufast Rock za registraciju zagrižaja

Opis

Elite HD+ putty Adicioni silikon za prvi otisak. Biokompatibilan, hidrokompatibilan, tiksotropan, narandžaste boje, tvrdoća 60 Shore A Ima odličan e..
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: AKC26
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
14.042,00 RSD
17.700,00 RSD

Dostupne opcije

  • Elite HD+ putty Adicioni silikon za prvi otisak. Biokompatibilan, hidrokompatibilan, tiksotropan, narandžaste boje, tvrdoća 60 Shore A Ima odličan elastičan oporavak od 99% Dimenziono stabilan 15 dana Vreme rada 2 min. Ne sme se mešati/mesiti sa rukavicama! U suprotnom masa se neće vezati. Pakovanje: 250 ml baze 250 ml katalizatora (odnos mešenja 1:1) i pribor
  • Elite HD+ regular/light Adicioni silikon ređe koezistencije, namenjen za uzimanje korektivnog otiska (dvofazna metoda) Maksimalna preciznost i reprodukcija detalja, biokompatibilan, hidrokompatibilan, tiksotropan, plave boje Dimenziona stabilnost do 15 dana Elastičan oporavak 99,5% Vreme rada: 2 min Pakovanje: 2x50ml materijala u ketridžima i 10 kanila. (Koristi se sa dispenzerom/pištoljem odnosa 1:1)
  • Occlufast Rock adicioni silikon za registraciju zagrižaja, koji zamenjuje rozi vosak. Pomoću ovog materijala na veoma brz i jednostavan način možete uzeti zagrižaj pacijentu.Sam pacijent nema utisak prisustva materijala u ustima, tako da nema pregrizanja i pomeranja vilice. A preciznost je zagarantovana. Karakteristike: vezuje se za 60 sec i nakon toga je u potpunosti tvrd,dimenziono stabilan, deformacije nisu moguće, čak ni pod dejstvom toplote nalazi se u ketridžima i lak je za upotrebu, ukoliko je potrebno, lako se seče nema mehurića i blazni ljubičaste boje, tiksotropičan reprodukcija najsitnijih detalja 2 qm ekstra tvrd 95 shore A pakovanje: 2 kertridža od 50ml i 12 kanila (aplikuje se pomoću dispenzera 1:1)


Napišite recenziju


Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.