NEODENT
Korpa

Chema

Brend: Chema
Aftident je preparat u vidu gela koji se koristi za negu sluzokože.Primena: neguje, štiti i pomaže u održavanju oralne sluzokože u dobrom stanju. Namenjen je za upotrebu na desnima i oralnoj sluzokoži. Gel je efikasan za afte, ogrebotine, kao i promene izazvane neodgovarajućim protezama.Prednosti: s..
600,00 RSD
Brend: Chema
Apex pasta je pasta na bazi kalcijum hidroksida sa jakom alkalnom reakcijom. Koristi se za privremeno punjenje kanala korena zuba. Odmah je spremna za upotrebu i rendgenski kontrastna. (pH 12,5±0,5)Indikacije: indirektno prekrivanje pulpe u lečenju dubokog karijesa i u slučaju izlaganja ili povrede ..
1.850,00 RSD
Brend: Chema
Primena: podloga za dvoetapni indirektni način prekrivanja, podloga u lečenju zubne pulpe metodom direktnog prekrivanja, podloga u metodi delimične ili totalne amputacije u cilju stvaranja novog svoda preko patrljka amputirane pulpe, za indirektno prekrivanje pulpe kao prvog sloja izolacione podloge..
1.170,00 RSD
Brend: Chema
Canal dry je praparat u vidu tečnosti koja se koristi za sušenje i odmašćivanje zubnih tkiva. Indikacije: sušenje i odmašćivanje kanala korena, kaviteta i patrljaka. Zahvaljujući odgovarajućem sastavu, Canal-Dry uklanja ostatke masti i vlage sa zubnog tkiva. Оvо poboljšava adheziju ispuna i pr..
1.300,00 RSD
Brend: Chema
Chemaseal je preparat za definitivno punjenje kanala korena koji ima snažna antiimlamantorna i antiseptička svojstva. Pre upotrebe se meša sa Eugenolom i namenjen je za pravljenje ZnO paste.Prednosti: pasta se lako nanosi, u roku od maksimalno 72 sata materijal se stvrdne u homogenu, čvrstu masu. Za..
3.300,00 RSD
Brend: Chema
Chloran 2% je preparat u vidu tečnosti za ispiranje kanala korena zuba. Primena: za ispriranje kanala korena sa pulpitisom, uklanja mrtve ostatke pulpe tokom mehaničkog proširivanja kanala, čisti kanal, uključujući uklanjanje razmaznog sloja da bi se otkrili otvori dentinskih tubula pre punjenja ..
500,00 RSD
Brend: Chema
Primena: preporučuje se za ispiranje kanala korena sa živom i mrtvom pulpom, uklanja mrtve i vitalne ostatke pulpe tokom mehaničkog širenja,čisti kanal uključujući i uklanjanje razmaznog sloja (rastvara organski deo razmaznog sloja) kako bi otkrio otvore dentinskih tubula pre punjenja kanala. Spr..
520,00 RSD
Brend: Chema
Cink okcid čistoće u skladu sa zahtevima Evropske Farmakologije Pakovanje: 15g praha..
500,00 RSD
Brend: Chema
 Cytrynowy limunska kiselina je preparat za ispiranje kanala korena. Primena: čisti kanal, uključujući i uklanjanje razmaznog sloja kako bi se otkrili otvori dentinskih tubula pre punjenja kanala. Prednosti: sadrži limunsku kiselinu koja duboko rastvara uglavnom mineralni deo razmaznog slo..
850,00 RSD
Brend: Chema
Endogel je preparat za hemijsko proširivanje i podmazivanje kanala korena. Od izuzetne je pomoći pri retretmanu nepravilno popunjenih kanala korena, kao i kod uskih kanala korena.Ima lubrikativna svojstva koja olakšavaju pristup proširivačima. Smanjuje rizik od lomljenja endo instrumenta u kanalu.In..
1.350,00 RSD
Brend: Chema
Endosal preparat za ispiranje i proširivanje kanala korena. Primena: ispiranje kanala korena: olakšava mehaničku preparaciju kanala, uklanja mineralni deo sloja razmaza, smanjuje rizik lomljenja instrumenta. Širenje kanala korena: olakšava mehaničko proširenje uskih i zakrivljenih kanala korena..
1.550,00 RSD
Brend: Chema
Eugenol je tečnost koja se koristi za pravljenje ZNOE, cink oksid eugenol paste i pravljenje Chemaseal-a. Primena: cink oksid eugenol pasta se koristi za punjenje kanala korena i privremeno punjenje kaviteta. Pakovanje: 10g (bočića sa kapaljkom) Uputstvo za upotrebu možete pogledati ovde Eu..
750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)